הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן אבוקדו

25126 כולל מע"מ

שמן אבוקדו

שם בוטני: Persea Americana
שמות נוספים: Alligator Pear, زيت الأفوكادو,Масло авокадо

100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

שמן אבוקדו

שם בוטני: Persea Americana
שמות נוספים: Alligator Pear

שמן אבוקדו הופק בייעודו המקורי כשמן לשימוש קוסמטי.
תכונותיו של שמן אבוקדו משמשים את תעשיית התמרוקים והשימוש במוצרי טיפוח העור.
שמן אבוקדו הוא שמן צמחי ושמן נשא מעולה ונחשב למעודן.

שמן אבוקדו מופק מחלק האכיל באבוקדו, שמן אבוקדו הינו בעל ערך קוסמטי רב
מכיל ויטמינים A, B ו-D ועשיר בלציטין ובויטמין F ונספג בעור מהר.

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Avocado
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Avocado_oil

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן אבוקדו”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

25126 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות