הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן בוראג' זיפן – כבישה קרה

75.0643.0

שמן בוראג' | שמן זיפן

שם בוטני: Borago Officinalis
שמות נוספים: זיפן, Starflower, Масло бурачника

Black Friday - Ciber Monday - Shopping il
כמות יח'הנחה ממחיר המוצרמחיר אחרי הנחה ליח' כולל מע"מ
1 - 1014.53%-

Black Friday ללא מעמ עד 28.11.2020 או עד גמר המלאי (הנחה אפקטיבית 14.53%)


50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

שמן בוראג' | שמן זיפן
שם בוטני: Borago Officinalis
שמות נוספים: זיפן, Starflower

בוראג' הוא צמח במקורו מאיזור המזרח התיכון, מגדלים את הצמח בעיקר בגלל השמן אשר מפיקים ממנו [1].
שמן בוראג' מופק מזרעי צמח הזיפן ונחשב כשמן צמחי יוקרתי ביותר בתעשיות הקוסמטיקה, משמן בוראג' משמש כמרכיב מועדף וכבסיס שמן צמחי מצוין לקרמים ומשחות יעודיות.

זרעי בוראג' מכילים כ 26-38 אחוזי שמן שמתוכם 17-28 אחוז חומצה גמא-לינולנית (GLA), המקור העשיר ביותר הידוע [2], שמן בוראג' מכיל גם חומצה פלמיטית, חומצות שומן, חומצה סטארית, חומצה אולאית, חומצה לינולאית.
בעולם צמחי המרפא שימש שמן בוראג כנגד מחלות עור כמו אקזמה, דרמטיטיס סבוריאה, דלקת מפרקים שגרונית, מתח, תסמונת קדם וסתית, סוכרת, הפרעות קשב וריכוז (ADHD), תסמונת מצוקה נשימתית חריפה (ARDS), אלכוהוליזם, כאבים ונפיחות (דלקת), מחלות לב ושבץ [3].

שמן בוראג' | שמן זיפן אסור לשימוש נשים בהריון.

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Borage
2. http://www.nnfcc.co.uk/publications/nnfcc-crop-factsheet-borage
3. https://en.wikipedia.org/wiki/Borage_seed_oil

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן בוראג' זיפן – כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן בוראג' שמן זיפן

שמן בוראג' זיפן - כבישה קרה