הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן זרעי ענבים | שמן עיסוי זרעי ענבים

37.0195.0 כולל מע"מ

שמן זרעי ענבים | שמן עיסוי זרעי ענבים:

שם בוטני: Vitis Vinifera
שמות נוספים: שמן ענבים לעיסוי, Grape seed oil, Виноградное масло, زيت العنب

טבלת הנחה לכמות
כמות יח'הנחה ממחיר המוצרמחיר אחרי הנחה ליח' כולל מע"מ
3 - 510%-
6 - 1015%-

קחו עכשיו 3 - 5 וקבלו 10% הנחה, קחו 6 - 10 וקבלו 15% הנחה


500ml1 ליטר5 ליטר
איפוס
השוואה

שמן זרעי ענבים טהור
שם בוטני: Vitis Vinifera
שמות נוספים: Grape seed oil, Виноградное масло, زيت العنب

שמן זרעי ענבים הוא שמן נהדר וכיפי, שמן זרעי ענבים נחשב למרכיב עדיף בתעשיית הקוסמטיקה כאשר מדובר על שמירת לחות העור.
שמן זרעי ענבים מכיל כמות גדולה של חומצת לינולאית, השמן עשוי לשמש כחומר סיכה מעולה למטרות שונות.
שמן זרעי ענבים נספג בדרך כלל אצל חלק מהאנשים מהר יותר יחסית לשמנים אחרים.

מקורות מידע:

https://en.wikipedia.org/wiki/Grape_seed_oil

מידע נוסף

גודל

500ml, 1 ליטר, 5 ליטר, 10 ליטר

5 ביקורות עבור שמן זרעי ענבים | שמן עיסוי זרעי ענבים

4.8
05
Based on 5 reviews
5 כוכבים
80%
4 כוכבים
20%
3 כוכבים
0%
2 כוכבים
0%
כוכב אחד
0%
  1. 05

    גלינה (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    שמן מעולה

  2. 05

    רמי ז. (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  3. 05

    גלינה (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  4. 05

    אפרת דורון (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    מצוין. איכותי ביותר. לא מחליפה אותו!

  5. 05

    גלינה (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    שמן מעולה , קל לעבוד איתו

הוסף חוות דעת

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן זרעי ענבים לעיסוי 5 ליטר

שמן זרעי ענבים | שמן עיסוי זרעי ענבים

37.0195.0 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות