הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן חוחובה | כבישה קרה

29187 כולל מע"מ (-25%)

שמן חוחובה כבישה קרה

שם בוטני: Simmondsia Chinensis

ארץ יצור: ישראל
שמות נוספים: масло жожоба, שמן הזהב הנוזלי, Jojoba, Масло жожоба, زيت الجوجوبا

50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה
מק"ט: 4500185 קטגוריה: תגיות: ,

שמן חוחובה כבישה קרה

שם בוטני: Simmondsia Chinensis

ארץ יצור: ישראל
שמות נוספים: масло жожоба, שמן הזהב הנוזלי, Jojoba

שמן חוחובה כבישה קרה "שמן ללא שמן" – למעשה, יש לשמן חוחובה את כל יתרונות השמן ללא החסרונות
שמן חוחובה מופק מזרעי צמח החוחובה בכבישה קרה אשר עשיר בהרכב של ויטמינים ומינרלים, חיוניים, שמן חוחובה מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E , אנטי אוקסידנטים טבעיים אשר עשויים להתאים לכל סוגי העור ועשוי לסייע בהתחדשות תאי העור ובשיקום עור יבש ופגוע.
ראשונים לפי המידע שיש בידינו, היו האינדיאנים ילידי אמריקה שגילו את יתרונותיו של שמן החוחובה, הם יצרו מעין חומר משחתי דמוי חמאה והיו מורחים אותו על העור והשיער לריפוי
ולריכוך.
את צמח החוחובה מגדלים למטרת הפקת השמן, שמן חוחובה הינו השמן היחידי שנטול טריגליצרידים בעל שרשרות ישרות ארוכות ביותר (C40-C46) של אסטר.
דבר זה הופך את שמן חוחובה לדומה בתכונותיו לשומן הטבעי של העור, יותר משמנים צמחיים אחרים, לכן שמן חוחובה משמש כשמן מועדף בתעשיית הקוסמטיקה.
שמן חוחובה עמיד יחסית לחימצון, ולכן משמש ברוב המקרים כתוספת לחות בקרמים או בשמן נשא.
ישראל נמצאת במקום השלישי בעולם בגידול חוחובה, הצמח גדל באיזור מדברי בנגב.

ערכו של שמן חוחובה גבוה פי 4 מערכו של שמן זית, שמו העממי "הזהב הנוזלי" די מוצדק.
שמן חוחובה כבישה קרה עשוי לסייע לטיפולים כנגד לפסוריאזיס של עור הקרקפת, עשוי להזין את שורשי השיער ועשוי למנוע נשירה וקשקשים.
בתעשיית הקוסמטיקה משמש שמן חוחובה מרכיב חשוב כבסיס למוצרי טיפוח העור.
שמן חוחובה עשוי לשמור על לחות העור לזמן רב ללא סתימת הנקבוביות, לכן משמש בקרמי הגנה לשפתיים ולשמני שיזוף.
שמן חוחובה עשוי לרכך את העור ולאצור לחות בתוך העור, שמן חוחובה מסייע לשיער ולקרקפת וכן עשוי לסייע בהגנת עור הידיים.
שמן חוחובה טוב לכל סוגי העור וגם כשמן עיסוי, השמן נספג ומשאיר תחושת משי על העור.
שמן חוחובה הוא השמן המועדף על ידינו במקרי עור שמנוני ואקנה מכיוון ששמן החוחובה עשוי למנוע מהגוף לייצר עודף סבום (חלב עור) ללא סתימת הנקבוביות.
שמן חוחובה הוא שמן על, ניתן להוסיף שמן חוחובה לקרם לחות לשידרוגו ולשיפור יעילותו
שמן חוחובה ניתן לשימוש בכל מוצרי קוסמטי ללא הגבלה.

שמן חוחובה אסור לחלוטין למאכל או לשימוש פנימי.

מקורות מידע:
1. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%95%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Jojoba

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק שניות ספורות ויש לך את הביקורת הראשונה על “שמן חוחובה | כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן חוחובה | כבישה קרה

29187 כולל מע"מ (-25%)

הוספה לסל הקניות