שמן קוקוי

33336 כולל מע"מ

שמן קוקוי

שם בוטני: Aleurites Moluccanus
שמות נוספים: Kukui, candleberry, Indian walnut, lumbang, candlenut

50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

תיאור

שמן קוקוי
שם בוטני: Aleurites Moluccanus
שמות נוספים: Kukui, candleberry, Indian walnut, lumbang, candlenut

מקורו של עץ קוקוי אינו ידוע מכיוון שהפצתו על ידי בני האדם החלה עוד בתקופה קדומה,
משערים כי מוצאו מהוואי.
שמן קוקוי מופק מאגוז העץ, השמן מכיל 19% חומצה אולאית, 41% חומצה לינולאית, ופחות מ -27% חומצה לינולנית.

מבחינה היסטורית, שמן קוקוי נחשב ומוערך בתור מרכך ומשמש כיום בעיקר במוצרי טיפוח.
שמן קוקוי עשוי לחדור היטב אל העור ועשוי לסייע לטיפולים כנגד פסוריאזיס וכוויות.

שמן קוקוי יכול לשמש כשמן עיסוי וגם בתערובות עם שמנים אחרים, שמן קוקוי משאיר תחושה חלקה כמו משי וללא תחושה שומנית.
בתעשיות הקוסמטיקה הטבעית משמש שמן קוקוי בקרמים שונים.

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Candlenut_oil
2. https://web.archive.org/web/20050803081312/http://botanical.com/products/learn/oilprofile/kukui.html

מידע נוסף

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן קוקוי”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

33336 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות

סל הקניות

אין מוצרים בעגלה