הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן אתרי אגוז מוסקט

50406 כולל מע"מ

שמן אתרי אגוז מוסקט

שם נפוץ: Nutmeg Oil
שם בוטני: Myristica Fragrans
ארץ מקור: אינדונזיה, סומטרה

10ml50ml100ml
איפוס
השוואה

שמן אגוז מוסקט | שמן אתרי אגוז מוסקט
שם נפוץ Nutmeg Oil
שם בוטני Myristica Fragrans
ארץ מקור אינדונזיה, סומטרה

מאפייני החיטוי של שמן אגוז מוסקט הופכים את השמן לשימושיים בייצור סבוני חיטוי.
שמן מוסקט משמש לעיתים בתכשירי רחצה בשל האופי המרענן שיש לשמן.

בתעשיית הקוסמטיקה משמש שמן אגוז המוסקט כמחטא אנטי-בקטריאלי.
שמן אגוז מוסקט יכול לשמש גם בטיהור חדרים בגלל ריחו הנעים.
שמן אגוז מוסקט מופק מזרע יבש של פרי עץ אגוז מוסקט, וצבעו של השמן צהבהב שקוף.

שמן אגוז מוסקט עשוי להיות בעל תכונות אנטי דלקתיות, ממריץ ושמן מתחמם.
יש דעות כי לשמן אגוז מוסקט עשויות להיות תכונות התורמות לעוררות מינית, כנוגד כיווצי שרירים והתכווצויות.
ברפואה האלטרנטיבית לעיתים משתמשים בשמן אגוז מוסקט לטיפולים שעשויים לסייע בכאבי שרירים, שיגרון, כאבי מחזור ובעיות במערכת העיכול (גזים, שלשול, ריחות פה) ובחילה, טיפולי אפילציה כמאלחש, מעורר תיאבון.

שמן אגוז מוסקט נחשב לממריץ, לכן אינו מומלץ באמבט ובזמן הריון.
עלול לגרום לצריבה, אין להשתמש ממושכות בשמן.

שמן אגוז מוסקט משתלב היטב עם:
שמן גרניום, שמן ברוש, שמן רוזמרין, שמן מרווה מרושתת.

מידע נוסף

גודל

10ml, 50ml, 100ml, 250ml

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן אתרי אגוז מוסקט”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן אתרי אגוז מוסקט

שמן אתרי אגוז מוסקט

50406 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות