הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן שומשום | שמן עיסוי שומשום

45.0210.0 כולל מע"מ

שמן שומשום

שם בוטני: Sesamum Indicum
שמות נוספים: שמן שומשום לעיסוי, Sesame Oil, زيت السمسم, Кунжутное масло

טבלת הנחה לכמות
כמות יח'הנחה ממחיר המוצרמחיר אחרי הנחה ליח' כולל מע"מ
3 - 510%-
6 - 1015%-

קחו עכשיו 3 - 5 וקבלו 10% הנחה, קחו 6 - 10 וקבלו 15% הנחה


500ml1 ליטר5 ליטר
איפוס
השוואה

שמן שומשום
שם בוטני: Sesamum Indicum
שמות נוספים: Sesame Oil, زيت السمسم, Кунжутное масло

השומשום נחשב לאחד מהגידולים החקלאיים הקדומים ביותר, ממצאים ארכיאולוגיים מראים כי זרעי השומשום היו כבר בשימוש האדם לפני כ 5,000 שנים.
שמן שומשום מופק מזרעי הצמח ונחשב לאחד מהשמנים הפופולריים ברפואה העממית האלטרנטיבית, בהודו וברחבי העולם משמש שמן שומשום גם ברפואה ההודית, איורוודה.
שמן שומשום משמש לעיתים בתעשיית הקוסמטיקה למוצרי גוף שונים, שמני שיזוף, שמני אמבט, קרמים וכמרכיב בפילינג גוף.
שמן שומשום חמים במריחה על הגוף משמש לעיתים בטיפולים אשר אינם דורשים מגע ברקמות, שמן שומשום נחשב לשמן עבה יותר מחלק משמני העיסוי האחרים, לכן משמש בטיפולי מגע רציף לאורך הגוף, כגון עיסוי איורוודה או עיסוי פינוק.

שמן שומשום עשוי לסייע בהזנת העור ושמירה על לחותו ועשוי לסייע בטיפול לבעור לאחר חשיפה לשמש.
ברפואה ההודית המסורתית, איורוודה נהוג להשתמש בשמן שומשום לעיסוי כחלק מהתהליך הריפוי השלם.

שמן שומשום עשוי להיות אלרגני גם לאנשים הרגישים לאגוזים, בוטנים ושקדים.

מקורות מידע:
1. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9D
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Sesame_oil
3. https://en.wikipedia.org/wiki/Sesame

מידע נוסף

גודל

250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר, 10 ליטר

1 ביקורת עבור שמן שומשום | שמן עיסוי שומשום

5.0
01
Based on 1 review
5 כוכבים
100%
4 כוכבים
0%
3 כוכבים
0%
2 כוכבים
0%
כוכב אחד
0%
  1. 01

    ben210621

    שמן טוב מאוד

הוסף חוות דעת

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן שומשום 5 ליטר עיסוי

שמן שומשום | שמן עיסוי שומשום

45.0210.0 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות