הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן אפרסק גלעינים

25211 כולל מע"מ

שמן גלעיני אפרסק שם בוטני: Prunus Persica
שמות נוספים: Peach‏‏‏‏, زيت الخوخ, Персиковое масло

50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

שמן אפרסק

שם בוטני: Prunus Persica
שמות נוספים: Peach‏‏‏‏

מקורו של עץ האפרסק הוא בסין, משם נדד אל רחבי העולם.
שמן אפרסק מופק מהגלעינים ועשוי להכיל ריכוז גבוה של חומצות שומן חיוניות, שמן אפרסק עשוי לשמש לריכוך והזנת העור.

שמן אפרסק עשוי לסייע לחידוש תאים, השמן נספג בעור.
שמן אפרסק משמש בתעשיית הקוסמטיקה בקרמים שונים, חלב גוף, שמן עיסוי ועוד.

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן אפרסק גלעינים”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן גלעיני אפרסק

שמן אפרסק גלעינים

25211 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות