הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן מקדמיה

64220 כולל מע"מ

שמן מקדמיה

שם בוטני: Macadamia Ternifolia
שמות נוספים: קינדל, Australian Nut, Queensland Nut, زيت المكاديميا, Масло макадамии

50ml100ml250ml
איפוס
השוואה

שמן מקדמיה
שם בוטני: Macadamia Ternifolia
שמות נוספים: קינדל, Australian Nut, Queensland Nut

מקדמיה הוא במקורו עץ אוסטרלי טיפוסי המשמש כמקור מזון מקומי והיחיד אשר מיוצר ומיוצא בכמות מסחרית.
שמן מקדמיה מופק מאגוזי המקדמיה, בשמן המופק משתמשים לרוב בתעשיית הקוסמטיקה והתמרוקים בגלל תכולת החומצה הפאלמיטולאית [1] אומגה 7 שבו, ובשל העובדה ששמן מקדמיה עמיד מאוד בפני חימצון.

שמן מקדמיה נחשב שמן משמר בשל היותו עשיר מאד בויטמין E, ונחשב כשמן משקם בשל היחס שבין אומגה 9 לאומגה 7.
שמן אגוז מקדמיה מכילי ויטמין A1, B1, B2, ניאצין, מרכיבים חיוניים כגון סידן, ברזל, זרחן, מגנזיום, אשלגן כ 60% חומצה אולאית, 19% חומצה פאלמיטולאית, חומצה לינולאית וחומצה אלפא לינולנית.

שמן מקדמיה עשוי לסייע לעור יבש ולשיער, משמש כבסיס למוצרי טיפול בקמטים, נזקי שמש, ומניעת התחמצנות התאים.

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Palmitoleic_acid
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Macadamia_oil

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן מקדמיה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

64220 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות