הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים

26179 כולל מע"מ (-24%)

שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים שם בוטני: Prunus Amygdalus, Prunus Dulcis
שמות נוספים: Миндальное масло, שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים, Sweet Almond Oil, زيت اللوز

500ml1 ליטר5 ליטר
איפוס
השוואה

שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים

שם בוטני: Prunus Amygdalus, Prunus Dulcis
שמות נוספים: שמן שקדים מתוקים, Sweet Almond Oil

שמן שקדים מופק מהשקד המתוק, מכונה גם שמן שקדים מתוקים.
השקד מהווה מקור עשיר לשמן, שמן שקדים מכיל כ 32% חומצה אולאית (חומצת שומן מסוג אומגה 9), כ 13% חומצה לינולאית (חומצת שומן חיוניות מסוג אומגה 6), שמן שקדים הוא מקור עשיר של ויטמין E .

שמן שקדים משמש לעיתים מטפלים ברפואה האלטרנטיבית המסורתית בכדי לשמן את העור במהלך טיפולי עיסוי גוף.
שמן שקדים עשוי להחשב לשמן הנפוץ ביותר בין שמני העיסוי ושמני הבסיס, השמן המופק מהשקד הינו חסר ריח, כמו לשקד עצמו בטבע.
שמן שקדים משמש גם לעיסוי ונחשב לבעל מגע קל מרגיע נינוח ונעים.
שמן שקדים אמיתי ומלא לא אמור להתחמצן מהר, שימו לב ברכישת שמן שקדים כי הנכם קונים שמנים ממקור אמין.
שמן שקדים משמש לעיתים בתעשיית הקוסמטיקה וכן כשמן עיסוי וריכוך, שמן שקדים מתוקים עשוי לסייע ולהוסיף לחות, ועשוי לשמש ולסייע בקרם להרגעה והגנת עור הידיים וקרם לילה.
שמן שקדים פופולרי מאד ומשמש לרוב סוגי העיסויים.

השמן אינו למאכל או לצריכה פנימית

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Almond
2. http://oilhealthbenefits.com/almond-oil

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר, 10 ליטר

1 ביקורת עבור שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים

5 כוכבים
100%
4 כוכבים
0%
3 כוכבים
0%
2 כוכבים
0%
כוכב אחד
0%
  1. 01

    אלישיב קלר (בעלים מאומתים)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

הוסף חוות דעת

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן שקדים מתוקים 5 ליטר

שמן שקדים | שמן שקדים מתוקים

26179 כולל מע"מ (-24%)

הוספה לסל הקניות