הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן נבט חיטה

28288 כולל מע"מ

שמן נבט חיטה

שם בוטני: Triticum Vulgare
שמות נוספים: Wheat Germ, Масло зародышей пшеницы, زيت جنين القمح

50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

שמן נבט חיטה
שם בוטני: Triticum Vulgare
שמות נוספים: WheatGerm Oil

נבט חיטה הינו מקור מרוכז של חומרים מזינים כגון ויטמין E(255 מ"ג ל 100 גר'), חומצה פולית, זרחן, תיאמין, אבץ, מגנזיום, חומצה לינולאית (אומגה 6), חומצה פלמיטית, חומצה אולאית, חומצה לינולנית (אומגה 3).
הנבט הוא למעשה העובר של זרע חיטה, בקמח רגיל אין נבט חיטה לעומת קמח מלא שם נבט החיטה נשאר יחד עם הקליפה (סובין) [1] [2]

יש לשקול תוספת של שימוש בשמן נבט חיטה כטיפול לצלקות יחד עם הגישה הרפואית המקצועית,
כך אומרת לזלי באומן MD בספרה "קוסמטיקה דרמטולוגית: עקרונות ומעשה" (2009).
מכיוון ששמן נבט חיטה מכיל כמות גבוהה של ויטמין E ואומגה 3 ואומגה 6 אשר עשויים לסייע לעור ולהזינו, לכן שמן נבט חיטה עשוי להפחית את מראה הצלקת, למרות שאין הוכחה מדעית לכך [3].

שמן נבט חיטה עשוי להזין את כל סוגי העור, עשוי לסייע לעור פגוע, ספחת, אקזמה ועור שהזדקן בטרם עת.
בתעשיית הקוסמטיקה משמש לעיתים שמן נבט חיטה בתערובת שמני גוף ושמני אמבט, בקרמים שמפו ומשחות.
שמן נבט חיטה ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושמוש קוסמטי

מקורות מידע:
1. https://en.wikipedia.org/wiki/Cereal_germ#Wheat_germ
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_germ_oil
3. http://oilypedia.com/is-wheat-germ-oil-good-for-scars-diminishing/

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן נבט חיטה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

28288 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות