הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן קלנדולה

29.3246.9 כולל מע"מ

שמן קלנדולה

שם בוטני: Calendula Officinalis
שמות נוספים: ציפורני החתול, Marigold, Масло календулы, زيت آذريون

טבלת הנחה לכמות
כמות יח'הנחה ממחיר המוצרמחיר אחרי הנחה ליח' כולל מע"מ
1--
2 - 1014.53%-

קחו עכשיו 2 ומעלה וקבלו מחיר ללא מעמ (הנחה אפקטיבית 14.53%)


50ml100ml250ml500ml1 ליטר
איפוס
השוואה

שמן קלנדולה

שם בוטני: Calendula Officinalis
שמות נוספים: ציפורני החתול, Marigold

משערים כי מוצאו של צמח קלנדולה מאירופה הדרומית, בעת העתיקה שימשו פרחיו ביוון וברומא ובתרבויות הודיות כצמח מרפא, וכשמן מגן על העור, המקומיים בזמנו השתמשו בעלי קלנדולה במקרי שריטות וחתכים קלים.
שמן קלנדולה מופק מעלי קלנדולה ועשוי להחשב לאחד מהשמנים החשובים בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית וכמרכיב חיוני במוצרי טיפוח העור.

שמן קלנדולה עשוי לסייע בטיפול שיקומי של העור היבש ועור מבוגר.
שמן קלנדולה הינו שמן שניתן בקלות ליצור איתו תערובות שמנים.

מקורות מידע:
1. https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99_%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9C
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Calendula_officinalis
3. https://en.wikipedia.org/wiki/Calendula

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן קלנדולה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

29.3246.9 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות