הנחה 5% למשלמים באמצעות bit

תשלום 100% מאובטח

אין צורך למסור פרטי אשראי

בטוח ומוזל

חיסכון 5%

שמן שיבולת שועל

83284 כולל מע"מ

שמן שיבולת שועל

שם בוטני: Avena Sativa
שם נפוץ: Oat Oil
שמות נוספים: زيت الشوفان, Овсяное масло

50ml100ml250ml
איפוס
השוואה

שמן שיבולת שועל
שם בוטני: Avena Sativa
שם נפוץ: Oat Oil
ארץ מקור: שוודיה

שימוש היסטורי ומודרני מראים כי שיבולת שועל ומוצרי שיבולת שועל עשויים לספק יתרונות דרמטולוגיים יוצאי דופן.
כבר בתקופת האימפריה הרומית באירופה גילו את יתרונות שיש לשיבולת שועל להציע.
שמן שיבולת שועל מכיל ריכוז גדול יותר של חומצות שומן אומגה חשובות ונוגדי חימצון, שמן שיבולת שועל עשוי לסייע ולשמש כתחליב יעיל, שמן שיבולת שועל עשוי לשמש כמקשר אידיאלי עבור שילוב טיפול בלחות העור, בקוסמטיקה ומוצרי טיפוח אישי אחרים.

שמן שיבולת שועל עשוי לסייע בהזנת והרגעת עור יבש ומגורה, עור מבוגר ועור רגיש.
שמן שיבול שועל עשוי לחדור את העור במהירות יחסית, הרכב חומצות השומן של שמן שיבולת שועל כולל מעל 35% חומצות שומן חיוניות, וזה מקור טוב של נוגדי חמצון.
שמן שיבול שועל עשוי לסייע ולשפר את גמישות השיער וגמישות העור, שמן שיבולת שועל עשוי להותיר את העור עם תחושה רכה וחלקה.

לידיעת הסובלים ממחלת צליאק, שמן שיבולת שועל כפי שהוא מכיל גלוטן.

מידע נוסף

גודל

50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1 ליטר, 5 ליטר

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

כבוד, הביקורת הראשונה יכולה להיות שלך עבור “שמן שיבולת שועל”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות

קטגוריות

שמן שיבולת שועל

שמן שיבולת שועל

83284 כולל מע"מ

הוספה לסל הקניות